Robin

Red Royalty´s Lucio Battisti

Robin är en fantastisk kille som alltid viftar på svansen och väntar på att se vad som ska hända härnäst och han har ett hjärta av guld! Han är nyfiken, stabil, modig, glad och en rejäl kille som älskar barn och människor, precis som en pembroke ska vara! Han är van att få följa med på det mesta som händer och finner sig bra i nya och annorlunda situationer men får han välja själv så är en promenad i skogen det bästa!

Under sina 3 första år bodde han på Gotland hos Åsa men pga sjukdom kunde hon inte längre ge Robin det hem hon önskade så han fick flytta tillbaka till oss i Värmland.
Han är en fantastik kille i både temperament och utseende vilket gör att vi hoppas kunna använda honom i avel till någon av våra kullar.

Robin vintern 2016. Foto: Caroline Dahlen

005 (3) 006 (2) 008 053 P1080211 robin
Alla bilder ovan från Robins uppväxt hos Åsa på Gotland.

IMG_6274 IMG_6294 IMG_6322 IMG_6327 IMG_6344

Här är några bilder från tiden hos oss, ofta tillsammans med sin syster Berta.

3 reaktioner till “Robin

  1. Jag är en vän till Robin från tiden på Gotland. Vi har lekt och vandrat långa strandpromenader. Jag kan bara hålla med beskrivningen av honom. Han ger så mycket kärlek och värme. Och då känslorna svallar över ylar han gärna för att vara med och berätta.
    Jag önskar honom allt det bästa och en stor familj. Carina

  2. Här skriver en annan gotländsk vän till Robin. Robin är verkligen en underbar kompis! Så glad, så full av energi och så go! Och så lättlurad när det kommer till roliga lekar, till exempel springa upp och ner i trappan. Och så duktig när vi springer i skogen. Jag har mycket längre ben än han men han hänger ändå med. Älskar hans inställning till livet – baare koire!
    Tack vare Korven (som jag ibland kallade Robin) hälsade jag senast i morse på en annan Welsh Corgi. Robins gäng är mitt gäng 🙂 hoppas han får en rolig ny familj – familjen kommer definitivt få en rolig hund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s